top of page
  • Yazarın fotoğrafıRevoser Teknik

Lenovo Laptop Ekran Değişimi Ankara

Güncelleme tarihi: 28 Oca 2021

Ankara Lenovo servisi merkezimizde tüm lenovo laptop ve notebook bilgisayarlarınız için ekran değişimi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Lenovo laptop ekran değişimi için Ankara'da bulunan servisimize geldiğinizde önce ücretsiz arıza tespit yapılacak ve daha sonra sorunun gerçekten ekrandan kaynaklandığına dair teşhis konulacaktır. Lenovo laptoplar için tüm ekran çeşitleri stoklarımızda sürekli olarak bulunmaktadır. Servisimizde tüm ekran değişimi hizmetleri aynı gün ve orjinal parça ile yapılmaktadır. Tüm değişim hizmetleri 6 ay garantilidir.


Lenovo Laptop Ekran Değişimi Fiyatları


Lenovo laptoplar için ekran değişimi fiyatları laptop modeline ve kullanılan ekran/panel çeşitlerine göre oldukça farklılık göstermektedir. Servisimize geldiğinizde kırık veya arızalı olan ekran çıkartılmakta ve fiyat bilgisi tarafınıza hemen verilmektedir. Genellikle orjinal standart ekran değişimleri 560-1200 TL gibi geniş bir fiyat aralığına sahiptir. En doğru bilgisi servisimize gelerek öğrenebilirsiniz.


Lenovo Laptop Ekran Değişimi Süreleri

Lenovo laptop ekran değişimi süreleri genellikle 1 ile 3 saattir. Değişimini yaptığımız tüm ekranları için öncelikle herhangi bir ölü pixel veya fabrikasyon sorunu olup olmadığını kontrol etmekte, testlerin ardından size cihazınızı teslim etmekteyiz.

Lenovo laptoplar için garantili aynı gün ekran değişimi hizmetleri.
Lenovo Laptop Ekran Değişimi Ankara

92 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page