top of page
  • Yazarın fotoğrafıRevoser Teknik

Hp Laptop Klavye Değişimi | Ankara Hp Servisi

Güncelleme tarihi: 22 Haz 2021

Hp servisi Ankara merkezimizde Hp laptop klavye değişimi hizmetleri en hızlı sürelerde orjinal parça kullanılarak garantili olarak yapılmaktadır. Hp laptoplar için klavye bozulmasında başlıca sebepler; sıvı teması, klavyeyi ıslak bez veya mendil ile temizleme sonucu kısa devre olması, zamanla tuşlarda düşme ve aşınma gibi sorunlar diyebiliriz.


Hp Laptop Klavye Değişimi Süreleri


Hp laptoplar için klavye değişimi süreleri Ankara Hp servisi merkezimizde stoklarda olan ürünler için 1-2 iş günü stoklarımızda bulunmayan ürünler için tedarik süresine bağlı olarak 1-4 iş günüdür. Klavyelerin değişimleri yapıldıktan sonra tüm testleri yapılır, ardından sizlere 6 ay garantili olarak teslim edilmektedir.


Hp Laptop Klavye Çeşitleri ve Fiyatları


Hp laptop bilgisayarlarda klavyeler çok fazla çeşitli ve modelde olduğu için klavye değişimi fiyatları net vermek pek mümkün olmamaktadır. Örneğin bir çok modelde klavyeler ışıksız, bazı modellerde ise ışıklı klavye çeşitleri olduğundan burada en çok fiyatı etkileyen faktörlerden birisi budur diyebiliriz. Tüm Hp laptop modellerine uygun klavye çeşitlerini sürekli olarak stoklarımızda bulundurmaya çalışmakta, stoklarımızda olmayan klavyeler için ise destek hattımızdan stok kontrolü yaptırabilir veya sipariş oluşturabilirsiniz. Değişimini yaptırmak istediğiniz klavye için uzaktan sipariş oluşturabilir, klavyeniz geldiğinde size bilgi verilir ve servisimize uğrayıp aynı gün değişim yaptırabilirsiniz. Hp laptop klavye değişimi fiyatları için whatsapp destek hattımızdan bizlere ulaşabilir veya iletişim bölümünden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.


Hp Laptop Klavye Arızalarının Çözümü

Hp laptoplarda diğer tüm laptop bilgisayarlarda olduğu gibi klavyeler genelde sıvı teması, tuşların kırılıp çıkması veya bazen de elektronik arızalardan kaynaklı olarak bozulabilmektedir. Bu tür durumlarda Hp laptop klavye arızalarının çözümü için servisimize gelebilir, ücretsiz arıza tespit ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Klavye arızalarında direkt olarak tek başına klavye tamir edilebilir bir parça olmadığı için klavye değişimi takım olarak yapılmaktadır. Bir çok klavye arızasının çözümünde klavyeler değişim ile yenilenmektedir. Hp laptop klavye değişimi ve arızaların çözümü için Hp servisi Ankara merkezimiz ile irtibat kurabilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page