Revoser Teknik

14 Şub 20192 dk.

Ankara Monster Servisi | Monster Oyun Bilgisayarı Tamir Merkezi

Ankara'da bütün marka ve modellere teknik servis hizmeti veren firmamız, monster servisi olarak da monster oyun bilgisayarlarınız için garantili tamir servisi hizmeti vermektedir. Özellikle monster bilgisayarlar donanımsal özellikleri bakımından yüksek performansa sahip bilgisayarlar olarak üretilmişlerdir. Bu sebeple uzun yıllar size problem çıkartmayacak düzeyde kaliteye sahip bu laptopların zamanla bakıma ihtiyaç duyması muhtemeldir. Çünkü her elektronik donanıma sahip ürünler gibi, monster laptop bakımı da önemlidir.

Monster laptop için bütün teknik servis hizmetlerini verebilecek donanıma sahip Ankara Monster Servisi firmamızda hizmetlerimiz garantili ve faturalı olarak yapılmaktadır. Monster oyun bilgisayarlarında en çok yaygın şikayetlerden biriside bu yüksek performansa sahip cihazlarda zamanla aksatılan bakımlar yüzünden ısınma problemleri, performans düşmesi takılma ve donma gibi şikayetler olabilir. Bu tür problemlerde servisimize gelerek aynı gün içinde bakımlarınızı yaptırabilir, ekran kartları için güncellemeler ve laptop temizliği konusunda destek alabilirsiniz.

Monster Teknik Servisi, Ankara merkezimizde tüm yazılımsal ve donanımsal sorunlarınıza çözümler üretmekteyiz, peki bunlar başlıca nelerdir ? Sürekli günlük hayatta yanımızda taşıdığımız laptop bilgisayarlar için marka ve model farketmeksizin, monster laptop için ekran değişimi veya daha uç bir örnek verecek olursak ekran kartı tamiri gibi hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Oyun bilgisayarları dediğimiz zaman akla ilk gelen şey yüksek hız ve performans için üretilmiş olmaları geliyor. Bu tür laptop bilgisayarlarda en önemli rol oynayan parçalardan biriside ekran kartıdır diyebiliriz. Yüksek çözünürlük ve grafik işlemleri için tasarlanan bu ekran kartları belirli durumlarda bazen kullanıcı hataları, bazen bilgisayarın uzun süre bakımsız kalması sonucu fazla ısınmaya maruz kalmakta ve arızalar vermektedir. Servisimizde en detaylı işlerden olan ekran kartı chip değişimi, ekran kartı onarımı gibi hizmetleri verebilecek uzman teknisyenlere ve tüm teknik donanıma sahip durumdayız.

Ankara'da Monster Servisi için Ankara bilgisayar tamiri merkezimizi arayarak, veya mail yoluyla tüm sorun ve sorunlarınız için destek alabilirsiniz.

Monster Servisi, Ankara

    450
    0